Nieuwsbrief augustus 2023

Nieuwsbrief augustus 2023

Effectief    |    Evenwichtig    |    Eigentijds

Voor Directie en HR

Beste,

De vakantieperiode is in volle gang en dat biedt mij persoonlijk altijd de gelegenheid om in alle rust terug te blikken op de afgelopen periode. En wat ben ik dan ongelooflijk trots! Trots op de prachtige onboardingstrajecten, herijkingssessies en begeleidingstrajecten in complexe reorganisaties. En dan vooral omdat ál deze trajecten gezamenlijk door Directie en OR zijn doorlopen.

Want juist die gezamenlijkheid is wat mij betreft de sleutel tot de vernieuwing die zo nodig en gewenst is binnen de medezeggenschap. En gelukkig verbinden steeds meer directieleden, HR professionals en OR leden zich hier aan. Samen lukt het om de beweging op gang te brengen. Sterker nog, het is al gaande!

Dank daarvoor en een fijne zomer gewenst!

Sonja Kroeke

Stilstaan bij je handelen is vooruitgang -Loesje

Nieuwe diensten

 1. Online intervisiegroepen
  Vooralsnog zijn de intervisiegroepen besloten en toegankelijk voor degene die samen een training hebben gevolgd. Heb je niet een training gevolgd, maar heb je wel interesse in de intervisie, dan hoor ik het graag via sonja@ikbenvem.nl of 06-21216769!
 2. Online Masterclasses
  Zoek je meer verdieping? Na de zomer starten de online masterclasses!– 14-09 Faciliteiten en Ondernemingsovereenkomst (Grip vanuit Directie op OR kosten)
  – 30-11 Moderne medezeggenschap en het OR reglement
 3. Dagprogramma Strategische medezeggenschap in 1 dag!
  Een uniek dagprogramma op jouw eigen locatie, met jouw eigen OR om inzicht te krijgen wat strategische medezeggenschap voor jullie samenwerking kan betekenen en de vertaalslag te maken naar hoe je dat vervolgens doet. Maandelijkse inschrijving mogelijk.