Inspiratietalk Leiderschap en strategische medezeggenschap (online)

Inspiratietalk Leiderschap en strategische medezeggenschap (online)

Wanneer

11 mei 2023    
09:30 - 11:00

Investering: €15,- ex. BTW
Voor wie: Directie, HR en Bestuurssecretarissen

In deze tijd waar ontwikkelingen elkaar in rap tempo op volgen is wendbaarheid voor organisaties een ‘must’. Dat vraagt om andere organisatiestructuren, andere vormen van leiderschap én een ander soort medezeggenschap. Want hoe blijf je wendbaar in de besluitvorming als het gaat om de betrokkenheid van de OR? En hoe voorkom je ‘gedoe’? Strategische medezeggenschap is een, landelijk, relevante beweging en één van de antwoorden op deze vragen.

Maar wat is strategische medezeggenschap en op welke manier verschilt het van ‘gewone’ medezeggenschap? Hoe ziet deze ontwikkeling er op landelijk niveau uit? En op welke manier kun je daar vanuit effectief (transformatief) leiderschap naar toe bewegen? Daar gaan we het in deze inspiratietalk over hebben. Uiteraard krijg je ook praktische tips waar je in de praktijk mee aan de slag kunt gaan.

Wil je jouw medezeggenschap zo organiseren dat je zonder “gedoe” de besluiten kunt nemen die nodig zijn voor de wendbaarheid van jouw organisatie? Schrijf je dan vooral in!